Dodane przez rest - pon., 13/11/2023 - 11:43
mediaroom_id
Body

Dyskusja dotyczyć będzie najważniejszych tematów związanych z polskim budownictwem, które były poruszane podczas kampanii wyborczej. Zaproszeni eksperci będą omawiać m.in. sprawy budownictwa mieszkaniowego, prawa budowlanego, cyfryzacji a także zaangażowanie polskich firm w odbudowę Ukrainy. W spotkaniu udział wezmą przedstawiciele branży budowlanej, uczelni, samorządów zawodowych, instytucji państwowych, związków zawodowych oraz parlamentarzyści.

Konferencja odbędzie się w formie hybrydowej.

Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie swojego udziału online poprzez formularz rejestracyjny:

UWAGA: Moderator wydarzenia - Centrum Prasowe PAP - prosi uczestników o możliwie jak najwcześniejszą rejestrację. Po rejestracji każdy uczestnik otrzyma zindywidualizowany link, poprzez który będzie możliwość dołączenia do wydarzenia. Do zarejestrowanych uczestników przesłane zostaną maile przypominające o wydarzeniu na 24 godziny, a następnie na 1 godzinę przed rozpoczęciem spotkania.

ZADAWANIE PYTAŃ PODCZAS KONFERENCJI TYLKO ZA POMOCĄ PLATFORMY ZOOM (SESJA Q&A)

Akredytacje do udziału stacjonarnego w Centrum Prasowym PAP pod linkiem:

Biorąc udział w niniejszym Wydarzeniu, wyrażasz zgodę na publikację wizerunku i przetwarzanie Twoich danych osobowych zamieszczonych w niniejszym  formularzu: Zgoda na publikacje wizerunku | https://centrumprasowe.pap.pl/zgoda-na-publikacje-wizerunku

TRANSMISJA:

KONTAKT: