Dodane przez rest - czw., 09/06/2022 - 14:21
mediaroom_id
Body

Podczas konferencji zostaną zaprezentowane wnioski z raportu dotyczącego sytuacji polskich pacjentów z rakiem pęcherza, opracowanego przez Fundację Wygrajmy Zdrowie, pod honorowym patronatem Polskiego Towarzystwa Onkologicznego. Następnie odbędzie się debata, podczas której czołowi eksperci kliniczni i systemowi wspólnie z decydentami zastanowią się, jak zmniejszyć zachorowalność na raka pęcherza w Polsce, zoptymalizować efektywność diagnozowania i leczenia tego nowotworu oraz usprawnić opiekę nad pacjentami.

Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie swojego udziału poprzez formularz
rejestracyjny: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_fyeGyg48RrKen82KG0W29A

ZADAWANIE PYTAŃ PODCZAS KONFERENCJI TYLKO ZA POMOCĄ PLATFORMY ZOOM (SESJA Q&A).

Transmisja na żywo na stronach: https://pap-mediaroom.pl/ oraz https://debata.infostrefa.tv/

UWAGA: Moderator wydarzenia - Centrum Prasowe PAP - prosi uczestników o możliwie jak najwcześniejszą rejestrację. Po rejestracji każdy uczestnik otrzyma zindywidualizowany link, poprzez który będzie możliwość dołączenia do wydarzenia. Do zarejestrowanych uczestników przesłane zostaną maile przypominające o wydarzeniu na 24 godziny, a następnie na 1 godzinę przed rozpoczęciem spotkania.

AKREDYTACJA: warunkiem uczestnictwa w wydarzeniu stacjonarnie jest uzyskanie akredytacji pod adresem: marta.koton-czarnecka@expertpr.pl, tel. 667 404 116

Liczba uczestników jest ograniczona.

Biorąc udział w niniejszym Wydarzeniu, wyrażasz zgodę na publikację wizerunku i przetwarzanie Twoich danych osobowych zamieszczonych w niniejszym  formularzu: Zgoda na publikacje wizerunku | CentrumPrasowe (pap.pl)