Dodane przez rest - czw., 02/06/2022 - 11:15
mediaroom_id
Body

Polsko-Niemiecka Izba Przemysłowo-Handlowa wraz z 14 bilateralnymi izbami działającymi w Polsce, zrzeszonymi w International Group of Chambers of Commerce (IGCC), zaprasza na konferencję prasową, podczas której zaprezentowane zostaną wyniki prowadzonego od wielu lat badania koniunktury w gospodarce i atrakcyjności inwestycyjnej Polski.

Respondenci badania oceniają kraje europejskie, w tym Polskę, przez pryzmat czynników atrakcyjności inwestycyjnej oraz oceniają bezpośrednio gospodarki europejskie. Wypowiadają się też na temat aktualnej sytuacji gospodarek, w ramach których operują oraz kondycji ich firm i pespektyw ich rozwoju. Badanie przeprowadzono w marcu i kwietniu 2022 r. wśród ponad 200 firm z kapitałem zagranicznym w Polsce.

Konferencja odbędzie się w dniu 07 czerwca 2022, w godz. 10:00-12:00, w Centrum Prasowym PAP, ul. Bracka 6/8.

Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie swojego udziału poprzez formularz rejestracyjny: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_yvhkVeAKScqsifxe6esDQg

ZADAWANIE PYTAŃ PODCZAS KONFERENCJI TYLKO ZA POMOCĄ PLATFORMY ZOOM (SESJA Q&A).

Transmisja na żywo na stronach: https://pap-mediaroom.pl/ oraz https://debata.infostrefa.tv/

UWAGA: Moderator wydarzenia - Centrum Prasowe PAP - prosi uczestników o możliwie jak najwcześniejszą rejestrację. Po rejestracji każdy uczestnik otrzyma zindywidualizowany link, poprzez który będzie możliwość dołączenia do wydarzenia. Do zarejestrowanych uczestników przesłane zostaną maile przypominające o wydarzeniu na 24 godziny, a następnie na 1 godzinę przed rozpoczęciem spotkania.

AKREDYTACJA
Warunkiem uczestnictwa w wydarzeniu stacjonarnie jest uzyskanie akredytacji pod adresami: mstefanska@ahk.plsbecker@ahk.pl

Liczba uczestników jest ograniczona.

Biorąc udział w niniejszym Wydarzeniu, wyrażasz zgodę na publikację wizerunku i przetwarzanie Twoich danych osobowych zamieszczonych w niniejszym  formularzu: Zgoda na publikacje wizerunku | CentrumPrasowe (pap.pl).