MediaRoom to serwis do swobodnego pobierania i udostępniania materiałów multimedialnych dla dziennikarzy.

NASZE USŁUGI

• DYSTRYBUCJA
    INFORMACJI

• OBSŁUGA
    MEDIALNA

• ORGANIZACJA
    WYDARZEŃ

• TRANSMISJA
    ONLINE

Wejdź

Centrum Prasowe to ośrodek obsługi medialnej zlokalizowany w samym sercu Warszawy! Organizujemy konferencje prasowe, briefingi, debaty w wersji stacjonarnej i online. Wykorzystując potencjał Polskiej Agencji Prasowej oraz narzędzia jakimi dysponuje, zapewniamy skuteczne dotarcie z przekazem do mediów.

Wejdź

Formularz zamówienia

CENNIK USŁUG

POBIERZ

Przed wysłaniem formularza prosimy o kontakt w celu sprawdzenia terminu dostępności sali.
Telefon +48 22 509 27 02, +48 22 509 24 82
Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe do wypełnienia

Zleceniobiorca

Polska Agencja Prasowa SA
ul. Bracka 6/8, 00-502 Warszawa
NIP: 526-02-50-742
Konto: Santander Bank Polska S.A. 92 1090 1056 0000 0001 0104 7072

Zleceniodawca / Płatnik

Rezerwacja sali

Rodzaj wydarzenia
Formuła wydarzenia

Pakiet

WYBIERZ DODATKOWE USŁUGI LUB SKOMPONUJ PAKIET WG POTRZEB

&nbsp

Dane przedstawiciela zleceniodawcy odpowiedzalnego za zamówienie:

Uprzejmie informujemy, że Pani/Pana dane osobowe (imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej, telefon kontaktowy) oraz dane firmy (NIP, nazwa firmy, adres prowadzenia działalności) będą przetwarzane przez Polską Agencję Prasową S.A. na potrzeby realizacji zamawianych przez Pana/Panią usług dystrybucji informacji prasowych poprzez Centrum Prasowe PAP (umowa) Pani/Pana dane osobowe oraz dane firmy będą przetwarzane do momentu zakończenia realizacji umowy. Podstawą przetwarzania podanych przez Pana/Panią danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dn. 27.04.2016, dotyczący ochrony danych osobowych (RODO) Bez podania powyższych danych nie będzie możliwe zawarcie i realizacja umowy o dystrybucję informacji prasowych poprzez Centrum Prasowe PAP.
Informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych oraz danych firmy jest Polska Agencja Prasowa S.A., z siedzibą w Warszawie (00-502) przy ul. Brackiej 6/8.
Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz danych firmy i prawo ich sprostowania, zmiany, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dn. 27.04.2016 dotyczącym ochrony danych osobowych /RODO/na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych niezbędne jest uzyskanie Państwa zgody Pani/Pana dane zostały uzyskane bezpośrednio od Pani/Pana i będą przetwarzane do momentu wycofania zgody. Informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Polska Agencja Prasowa S.A., z siedzibą w Warszawie (00-502) przy ul. Brackiej 6/8. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, zmiany, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, a także prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w każdym czasie. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Dane mogą zostać przekazane podmiotowi zapewniającemu techniczną obsługę bazy danych.