Dodane przez lorzel - pt., 05/11/2021 - 11:03
Body

W imieniu Organizacji Producentów Polski Karp organizatorzy serdecznie zapraszają na konferencję z okazji rozpoczęcia kampanii promocyjnej „Karp – Zdrowy z Natury”.

W spotkaniu udział wezmą:

• dr hab. inż. Joanna Tkaczewska, dietetyk,
  • dr Michał Nowak, ichtiolog,
  • Paweł Wielgosz, prezes zarządu Organizacji Producentów Polski Karp,
  • Kamil Klekowski, kucharz-edukator, miłośnik karpia.

Konferencję poprowadzi Tomasz Kulikowski, redaktor naczelny „Magazynu Przemysłu Rybnego”.

Do dyspozycji dziennikarzy na sali obecni będą przedstawiciele organizacji Polski Karp oraz prelegenci.

Spotkanie odbędzie się w modelu hybrydowym. Możecie Państwo uczestniczyć w konferencji online lub na miejscu w PAP (ul. Bracka 6/8, Warszawa) - ze względu na sytuację epidemiczną liczba miejsc ograniczona.

Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie swojego udziału poprzez formularz rejestracyjny: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_TsVKHCBYQGay-UoEb1DaTg

Dla osób uczestniczących w spotkaniu online możliwe będzie zadawanie pytań za pomocą PLATFORMY ZOOM (sesja Q&A).

Transmisja na żywo na stronach: https://pap-mediaroom.pl/ i debata.infostrefa.tv

UWAGA: Moderator wydarzenia – Centrum Prasowe PAP – prosi uczestników o możliwie jak najwcześniejszą rejestrację. Po rejestracji każdy uczestnik otrzyma indywidualny link, poprzez który będzie możliwość dołączenia do wydarzenia. Do zarejestrowanych uczestników przesłane zostaną maile przypominające o wydarzeniu.

Warunkiem uczestnictwa w wydarzeniu stacjonarnie jest uzyskanie akredytacji pod adresem: konferencja@polskikarp.eu

UWAGA:
Osoby zainteresowane udziałem w spotkaniu w przypadku wystąpienia niepokojących objawów nie powinny przychodzić na teren wydarzenia i powinny postępować zgodnie z zaleceniami GIS.

UWAGA – SPOTKANIE ODBYWAĆ SIĘ BĘDZIE ZGODNIE Z ZASADAMI REŻIMU SANITARNEGO. PROSIMY O PRZYGOTOWANIE OSOBISTYCH ŚRODKÓW OCHRONY UST I NOSA. PODCZAS REJESTRACJI ZOSTANĄ PAŃSTWO POPROSZENI O ZDEZYNFEKOWANIE RĄK. SALA KONFERENCYJNA BĘDZIE PRZYGOTOWANA TAK, ABY ZAPEWNIĆ PAŃSTWU BEZPIECZNY DYSTANS Z POZOSTAŁYMI UCZESTNIKAMI WYDARZENIA.

W ODNIESIENIU DO ZALECEŃ WPROWADZONYCH PRZEZ MINISTERSTWO ROZWOJU I GIS POWYŻSZE PROCEDURY MAJĄ NA CELU ZWIĘKSZENIE BEZPIECZEŃSTWA I OCHRONY ZDROWIA DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW SPOTKANIA.