Dodane przez rest - wt., 11/10/2022 - 09:45
mediaroom_id
Body

„Krynica Forum ’22 – Wzrost i Odbudowa” to międzynarodowe wydarzenie łączące biznes, politykę i świat nauki. Podczas trzech dni będziemy dyskutować o najważniejszych tematach społeczno-gospodarczych, które będą kształtować naszą przyszłość.

W konferencji prasowej zapowiadającej wydarzenie udział wezmą: Jarosław Kożuch – przewodniczący Komitetu Organizacyjnego Krynica Forum i prezes Instytutu Kościuszki, Bartłomiej Radziejewski – dyrektor programowy Krynica Forum, dyrektor i założyciel thinzine'u Nowa Konfederacja oraz Marta Witczak-Żydowo sekretarz Działu Programowego Krynica Forum.

Konferencja prasowa odbędzie się w siedzibie Polskiej Agencji Prasowej – Patrona Medialnego Krynica Forum’22 i będzie transmitowana na żywo na stronie PAP MediaRoom: LINK oraz na Facebooku wydarzenia: LINK.

Organizatorem Krynica Forum jest Instytut Kościuszki. Wyłącznym Partnerem Programowym Nowa Konfederacja a Partnerem Tytularnym - Województwo Małopolskie. Konferencja Krynica Forum otrzymała Patronat Honorowy Prezydenta Rzeczypospolitej Andrzeja Dudy.