Dodane przez rest - wt., 12/04/2022 - 16:57
mediaroom_id
Body

Misją Fundacji Neuropozytywni jest wspieranie osób z szeroko rozumianymi chorobami mózgu (stwardnienie rozsiane, porażenie mózgowe, epilepsja, depresja, schizofrenia, choroba Parkinsona, choroba Alzheimera, migrena, udar i wiele innych) oraz ich bliskich. W tym roku Fundacja jest inicjatorem kampanii „Nie jesteś sam/sama – kampania na rzecz osób chorych na epilepsję”. Mającej na celu budowanie świadomości na temat padaczki oraz zapobieganie stygmatyzacji osób chorych.

Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie swojego udziału poprzez formularz rejestracyjny: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_bnAL_taATpi41n9jcfdsCA

ZADAWANIE PYTAŃ PODCZAS KONFERENCJI TYLKO ZA POMOCĄ PLATFORMY ZOOM (SESJA Q&A).

Transmisja na żywo na stronie: https://pap-mediaroom.pl/

UWAGA: Moderator wydarzenia - Centrum Prasowe PAP - prosi uczestników o możliwie jak najwcześniejszą rejestrację. Po rejestracji każdy uczestnik otrzyma zindywidualizowany link, poprzez który będzie możliwość dołączenia do wydarzenia. Do zarejestrowanych uczestników przesłane zostaną maile przypominające o wydarzeniu na 24 godziny, a następnie na 1 godzinę przed rozpoczęciem spotkania.

AKREDYTACJA:
Warunkiem uczestnictwa w wydarzeniu stacjonarnie jest uzyskanie akredytacji pod adresem: k.milewska@cecgr.com

Biorąc udział w niniejszym Wydarzeniu, wyrażasz zgodę na publikację wizerunku i przetwarzanie Twoich danych osobowych zamieszczonych w niniejszym formularzu: Zgoda na publikacje wizerunku | CentrumPrasowe (pap.pl)