UPPAbaby prezentuje linię wózków na rok 2020

19.09.2019, 11:45aktualizacja: 19.09.2019, 11:45

Nowe modele VISTA V2 i CRUZ V2 wyposażone są w zmodernizowane funkcje i nowe wzornictwo.

Rockland, Massachusetts, 19 września 2019 r. /PRNewswire/ -- Firma UPPAbaby nieustannie podnosi poprzeczkę przez wprowadzanie na rynek nowych wózków i akcesoriów z funkcjami, cechami i wykończeniem na wysokim poziomie. Produkty firmy pozwalają rodzicom z łatwością mierzyć się z codziennymi wyzwaniami. W roku 2020 modele VISTA V2 i CRUZ V2 będą miały większą funkcjonalność, przez co codzienne spacery będą jeszcze przyjemniejsze, a przy tym modele wykorzystują najnowsze trendy w materiałach, wzorach i kolorach

Model VISTA V2 został zmodernizowany pod względem wydajności i funkcjonalności, a ponadto zwiększa wygodę przez poniższe funkcje.

- Lepsze zawieszenie na wszystkich kołach - płynniejsza jazda wózkiem z jednym dzieckiem (lub trójką!) po dowolnej nawierzchni dzięki nowym, bardziej miękkim i sprężystym oponom i zawieszeniem na wszystkich kołach.

- Więcej ochrony przed słońcem - większe daszki nad siedzeniami dla niemowląt i RumbleSeat z odpinaną płachtą, która zapewnia jeszcze lepszą ochronę przed słońcem. Panele z siatki pozwalają na zaglądanie do środka i zapewniają lepszą cyrkulację powietrza.

- Wygodna uprząż - uprząż bez konieczności ponownego przewlekania z łatwością reguluje się w jednym ruchu, dopasowując się do rozwoju dziecka.

Model CRUZ V2 dalej zapewnia rodzicom kompaktowe rozwiązanie bez kompromisu dzięki nowemu projektowi i zmodernizowanej wydajności. Poniżej przedstawione są nowe funkcje.

- Optymalna wydajność zawieszenia - oczekujące na decyzję patentową, podwójne tylne zawieszenie z przednim zawieszeniem zapewniają płynniejszą jazdę.

- Mniejszy rozmiar po złożeniu - mniejszy rozmiar po złożeniu w porównaniu do poprzedniej wersji sprawia, że model CRUZ V2 jest jeszcze łatwiejszy do przenoszenia i umieszczania w niewielkich przestrzeniach lub bagażnikach.

- Większe koła - większe przednie i tylne koła zapewniają płynniejszą jazdę nawet po nierównej nawierzchni.

- Większy komfort dla coraz starszych niemowląt - siedzisko dla niemowląt pomieści dzieci od 3 miesięcy do 50 funtów. Wyższe oparcie, dłuższa podstawa i głębszy podnóżek dają więcej komfortu rozwijającym się dzieciom.

W roku 2020 firma UPPAbaby przykłada wagę do szczegółów i trzyma rękę na pulsie, jeżeli chodzi o trendy. Nowe wzory, materiały i opcje kolorystyczne dołączają do sprawdzonych, ulubionych kolorów. Wzory UPPAbaby VISTA V2 i CRUZ V2 obejmują:

- ALICE (pudrowy róż/srebrna rama/jasna skóra)

- FINN (głęboki niebieski/srebrna rama/orzechowa skóra)

- HAZEL (oliwkowy/srebrna rama/jasna skóra)

- SIERRA (piaszczysty pleciony/srebrna rama/czarna skóra)

- BRYCE (biały kamień/srebrna rama/orzechowa skóra)

- EMMETT (zielony mélange/srebrna rama/jasna skóra)

- GREGORY (błękit mélange/srebrna rama/jasna skóra)

- JAKE (węgiel/węglowa rama/czarna skóra)

- JORDAN (węgiel mélange/srebrna rama/czarna skóra)

Więcej na temat produktów UPPAbaby można dowiedzieć się na stronie www.uppababy.com. Zapraszamy do obserwowania UPPAbaby w mediach społecznościowych: Instagram (www.instagram.com/uppababy), Facebook (www.facebook.com/uppababy) i Twitter (www.twitter.com/uppababy).

O UPPAbaby

Misją firmy UPPAbaby jest opracowywanie najlepszych wózków, fotelików samochodowych i sprzętu niezbędnego w opiece nad dziećmi, charakteryzujących się intuicyjnym wzornictwem, stylem i elegancją i wyposażonych w funkcje, których rodzice chcą i innowacje, których się nie spodziewają. UPPAbaby z oddaniem świadczy obsługę klienta na poziomie tak wysokim, jak jakość produktów firmy. Założona w 2006 r. firma ma swoją siedzibę w stanie Massachusetts w USA, a jej produkty dostępne są na całym świecie. Dodatkowe informacje można znaleźć na stronie www.UPPAbaby.com.

Wideo - https://mma.prnewswire.com/media/985438/CRUZ_Animation_FIN.mp4

Wideo - https://mma.prnewswire.com/media/985440/K_J_VISTA_Launch_FIN.mp4