Coraz więcej punktów stacjonarnych Iperfumy by Notino w Polsce!

17.12.2018, 16:32aktualizacja: 17.12.2018, 16:32

Iperfumy.pl
Notino to znana czeska marka zajmująca się sprzedażą i dystrybucją kosmetyków. To jeden z największych dystrybutorów perfum i kosmetyków w Europie i prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalna drogeria internetowa w Polsce.

Oferta drogerii internetowej

Znana w Polsce witryna Iperfumy, w której ofercie znajduje się większość znanych i wiodących marek kosmetycznych, to także własność czeskiego Notino. Do niedawna Iperfumy by Notino prowadziło wyłącznie sprzedaż internetową. Zamówiona na stronie produkty były wysyłane bezpośrednio do odbiorców. Z czasem trwania działalności, zaczęły powstawać punkty stacjonarne, w których można było nie tylko odebrać osobiście swoje zamówienie, ale także dokonać bezpośredniego zakupu. Jednakże, oferta online jest znacznie szersza niż to, co oferują Iperfumy stacjonarnie. W punkcie Iperfumy by Notino można zazwyczaj kupić najbardziej popularne i najczęściej wybierane przez klientów zapachy. Kosmetyki kolorowe – do makijażu i produkty do pielęgnacji i stylizacji włosów są dostępne tylko w niektórych punktach (jednym z nich jest warszawski sklep przy ulicy Prostej). Są to między innymi kosmetyki z profesjonalnej linii do włosów jak Schwarzkopf Professional.

Punkty Iperfumy by Notino w całej Polsce

Obecnie, Notino może poszczycić się aż ośmioma stacjonarnymi sklepami, w większych miastach Polski – Krakowie, Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu, Katowicach i Gdańsku. Ten w Gdańsku jest najnowszy. Został otwarty na początku grudnia 2018 roku i już można stwierdzić, że perfumeria Gdańsk - Iperfumy będzie cieszyła się niemałą popularnością na pomorzu.

Popularność marki

To, co skłania klientki i klientów do zakupów w takim miejscu jak drogeria internetowa Iperfumy, to głównie atrakcyjne i wysoce konkurencyjne ceny, oraz to, że złożone zamówienie jest gotowe do obioru zazwyczaj w ciągu 1-2 dni. Kolejnym aspektem, który sprawia, że marka Notino została tak chętnie przyjęta w Polsce jest wysoka jakość obsługi klienta. W punktach Iperfumy by Notino można nie tylko odebrać zamówienie i dokonać zakupu. Na miejscu, można też uzyskać profesjonalne i praktyczne porady w zakresie makijażu, stylizacji włosów, pielęgnacji twarzy i ciała. Personel jest dokładnie przeszkolony w zakresie kosmetologii.

Warto dodać, że zamówienia złożone online do 19 grudnia, zostaną zrealizowane jeszcze przed Bożym Narodzeniem. To tworzy okazję do wybrania dobrej jakości, praktycznego i luksusowego prezentu, który z pewnością ucieszy osobę, która go otrzyma.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 17.12.2018, 16:32