EKF Online: nowa rzeczywistość – nowa forma EKF (15-17 czerwca 2020)

09.06.2020, 11:07aktualizacja: 09.06.2020, 11:07

EKF Online - logo
Ostatnie miesiące były wyjątkowym czasem próby dla nas wszystkich – zarówno dla polskich banków, przedsiębiorstw, pracodawców, jak i pracowników. W tym trudnym okresie dla polskiej gospodarki dyskusja o znaczeniu i kondycji instytucji finansowych jest jeszcze bardziej istotna niż wcześniej, dlatego wychodząc naprzeciw zmieniającej się rzeczywistości Europejski Kongres Finansowy zaprasza na EKF Online – pierwszą konferencję EKF przeprowadzoną w całości w sieci!

EKF Online to 3 dni wystąpień, debat i paneli dyskusyjnych, które będą transmitowane na żywo z naszego studia w Warszawie. Ponad 60 czołowych ekspertów ekonomicznych i managerów najwyższych szczebli będzie rozmawiać o odpowiedzialnych finansach i roli instytucji finansowych w czasie kryzysu, innowacyjności w procesie odbudowy gospodarki i o restrukturyzacji finansowej przedsiębiorstw i banków.

Wraz z naszymi partnerami zapraszamy na serię rozmów o tym, jak funkcjonować w „nowej rzeczywistości”, o narzędziach wsparcia w procesie wychodzenia z kryzysu, innowacyjności w okresie post-Covid, aspektach związanych z Tarczą Antykryzysową, wiarygodności systemu finansowego, zmianach zachowań konsumentów i o najnowszych rozwiązaniach cyfrowych.

Wsród prelegentów EKF Online znajdą się m.in.: Paweł Borys - prezes zarządu Polskiego Funduszu Rozwoju, Anna Breman - wiceprezes Szwedzkiego Banku Narodowego (Sveriges Riksbank), Teresa Czerwińska - wiceprezes Europejskiego Banku Inwestycyjnego, Bricklin Dwyer - główny ekonomista Mastercard, Paul De Grauwe - profesor, John Paulson Chair na London School of Economics, Valdis Dombrovskis - wiceprzewodniczący wykonawczy Komisji Europejskiej, Daniel Gros - dyrektor CEPS, profesor na University of California, Berkeley, Jean Lemierre - przewodniczacy Rady Nadzorczej Grupy BNP Paribas, były prezes Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju, György Matolcsy - prezes Narodowego Banku Węgier (Magyar Nemzeti Bank), Jiri Rusnok, prezes Narodowego Banku Czeskiego (Česká národní banka), Rhian-Mari Thomas, CEO, Green Finance Instutite.

EKF Online jest inicjatywą otwartą i bezpłatną. Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa. Po więcej szczegółów zapraszamy na stronę: www.efcongress.com.

Transmisje na: www.efcongress.com/wydarzenie-ekf-online/?usertoken=ekfKMoHL8UztyWA

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 09.06.2020, 11:07