#ChwytajOkazje - łap balony i super bony FACTORY w samym centrum Warszawy!

26.08.2015, 16:34aktualizacja: 26.08.2015, 16:34

#ChwytajOkazje FACTORY
W centrum Warszawy, pod Pałacem Kultury i Nauki od strony ul. Marszałkowskiej, 29 sierpnia (sobota) o godzinie 12:00 odbędzie się wyjątkowe wydarzenie. Po Stylowym Recyklingu marka FACTORY zainauguruje kolejne wydarzenie poświęcone smartshoppingowi w samym sercu miasta. Na mieszkańców Warszawy czekać będzie 1 500 kolorowych balonów z super nagrodami. Balony same nie trafią w ręce warszawiaków - trzeba je będzie złapać.

Okazję trzeba umieć złapać

FACTORY Annopol zaprasza wszystkich miłośników mody, trendsetterów, fanów smartshoppingu oraz wszystkich mieszkańców stolicy na wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju event! Już 29 sierpnia pod Pałacem Kultury i Nauki zostanie otwarta specjalna Strefa FACTORY. U stóp najwyższego budynku Warszawy wyrośnie ogromny basen wypełniony wodą Dzięki specjalnej platformie do basenu zostanie wrzucone 1 500 balonów. Od godziny 12:00 przez cztery kolejne godziny warszawiacy będą mieli wyjątkową okazję do sprawdzenia się w łapaniu balonów z okazjami. Ci, którzy będą potrafili je schwytać mają szanse na cenne wygrane.

#ChwytajOkazję znaczy odpoczywaj

Niepowtarzalna atmosferę tego miejsca zapewni także strefa relaksu i dobra muzyka. FACTORY otworzy również specjalną strefę dedykowaną dzieciom z atrakcjami takimi jak: malowanie buź, balonowe zoo, wata cukrowa i lody.

Trzynaście tysięcy osób na imprezach FACTORY w zeszłym roku

Od kilku lat największa sieć centrów outletowych organizuje kampanię Stylowy Recykling. W jej ramach mieszkańcy dużych miast mogą wymieniać swoje używane i niewykorzystywane ubrania na cenne vouchery zakupowe w centrach FACTORY. Ubrania są przekazywane na potrzeby Polskiego Czerwonego Krzyża. W zeszłym roku, w Stylowym Recyklingu w czterech polskich miastach wzięło udział ok. 13 tysięcy osób, które przekazały potrzebującym łącznie 27,5 tony ubrań. Mieszkańcy Krakowa, Wrocławia, Poznania i Warszawy zyskali kupony na zakupy w centrach outlet FACTORY o wartości 137 tysięcy złotych.

Dodatkowe informacje dla mediów:

Michał Wrzosek

tel. kom. +48 604 790 638