Zdrowie i styl życia

Betsafe: Gwiazdy Instagrama wyrażają swoje wsparcie dla kobiet walczących z rakiem piersi

02.07.2015, 18:45aktualizacja: 02.07.2015, 18:45

Właścicielki popularnych instagramowych profili z całego świata umieszczają swoje zdjęcia w różowych sportowych stanikach w ramach wsparcia dla kobiet zmagających się z rakiem piersi. #daretosupport (odważ się wyrazić wsparcie) to inicjatywa serwisu Instagram wspierana przez portal Betsafe, który zobowiązał się przekazać fundacji Pink Ribbon Foundation 1 euro za każde opublikowane w Internecie zdjęcie. Ostatnio stawka została podbita i fundacja ma otrzymać 10 tys. euro za każdy gol, jaki padnie w finale Mistrzostw Świata w piłce nożnej!

TA'XBIEX (Malta) - (BUSINESS WIRE) - Portal Betsafe chce docenić odwagę kobiet, które zmagają się z rakiem piersi. "Wsparcie jakie wspomniana inicjatywa otrzymuje na Instagramie było dla naszej firmy bodźcem, aby dokonać czegoś więcej dla tej szlachetnej idei" - powiedział Jeremy Taylor, dyrektor zarządzający Betsafe.

Niniejsza informacja obejmuje multimedia. Jej pełna wersja dostępna jest pod linkiem: http://www.businesswire.com/news/home/20150702005369/en/

Dołączając do #daretosupport, kobiety mogą wyrazić swoje wsparcie dla odważnych kobiet. Do tej pory, dzięki serwisowi Instagram, kampania objęła swoim zasięgiem przeszło 5 mln osób, a ponad 900 kobiet i mężczyzn opublikowało w ramach akcji swoje zdjęcia na Instagramie.

W kampanię włączyło się także kilkoro z najpopularniejszych użytkowników serwisu z całego świata. Swoje zdjęcia umieściły m.in. @carolineroxy, @fielaursenofficial, @laura_milenaa, @hellylife i @jossanforsberg.

Portal Betsafe postanowił nagrodzić autorów wszystkich zdjęć opublikowanych do poniedziałku, 6 lipca. Spółka ma nadzieję, że uda się jej przekazać jak najwięcej środków i zachęca wszystkich do włączenia się w akcję #daretosupport.

Obietnica na mundial

W związku ze zbliżającym się finałem mistrzostw świata kobiet w piłce nożnej, Betsafe podbija stawkę. Portal chce nagrodzić dokonania zawodniczek biorących udział w turnieju. Są one inspiracją dla kobiet na całym świecie i Betsafe chce docenić ich odwagę i siłę.

Oprócz wspomnianego 1 euro za każde zdjęcie na Instagramie, Betsafe zobowiązał się bowiem przekazać fundacji Pink Ribbon Foundation 10 tys. euro za każdy gol strzelony w finale mistrzostw świata w piłce nożnej. W przypadku, gdy nie padnie żaden gol, portal mimo wszystko przekaże 10 tys. euro. Z kolei im więcej goli, tym większa suma na wsparcie kampanii.

Więcej informacji pod adresem: http://promotions.betsafe.com/daretosupport/en/

Betsafe.com

Portal Betsafe jest obecnie jednym z wiodących na świecie serwisów oferujących gry online. Z jego usług korzysta ponad 450 tys. klientów z przeszło 100 krajów. Serwis oferuje swoim klientom szeroką gamę innowacyjnych produktów, w tym m.in. poker, zakłady sportowe i gry kasynowe. Od swojej oficjalnej premiery w styczniu 2006 r. Betsafe stał się jednym z najbardziej zaufanych i pewnych (wiarygodnych) spółek hazardowych na rynku.

Wersja źródłowa informacji dostępna w serwisie businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150702005369/en/

Źródło: Betsafe

KONTAKT: