"Teraz Polska" dla Twojego samorządu

18.12.2014, 10:31aktualizacja: 18.12.2014, 10:31

Teraz Polska
Fundacja Polskiego Godła Promocyjnego informuje, że trwa IX edycja Konkursu "Teraz Polska" dla Gmin. Zgłoszenia przyjmowane są do 23 stycznia 2015 roku.

Celem Konkursu jest wyłonienie najlepszych pod względem gospodarności oraz atrakcyjności dla mieszkańców i przedsiębiorców samorządów w Polsce. Ankieta rejestracyjna oraz regulamin Konkursu dostępne są na stronie internetowej Fundacji.

Szczegółowe informacje można również uzyskać pod numerami telefonów: (22) 826 01 91, (22) 201 26 90 lub adresem e-mail: konkurs@terazpolska.pl.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 18.12.2014, 10:31