HUBSTYLE SA (27/2020) Rozpoczęcie negocjacji w sprawie zbycia aktywów odzieżowych

21.09.2020, 12:01aktualizacja: 21.09.2020, 12:01

Raport bieżący 27/2020

Zarząd Hubstyle S.A. ("Spółka") informuje, że w dniu 21 września 2020 r. podjął uchwałę o rozpoczęciu negocjacji z Panem Dawidem Urbanem, będącym znaczącym akcjonariuszem Spółki, w sprawie zbycia przez Spółkę aktywów odzieżowych na rzecz Pana Dawida Urbana lub podmiotu wskazanego przez Pana Dawida Urbana. Zamiarem Spółki jest zbycie wszystkich posiadanych przez Spółkę aktywów odzieżowych tj. spółek Sugarfree Sp. z o.o. oraz New Fashion Brand Sp. z o.o., jak również praw własności intelektualnej do marek: Sugarfree oraz Cardio Bunny.

Zarząd Emitenta zastrzega, że sposób i warunki zbycia nie są jeszcze ustalone i będą przedmiotem negocjacji, a decyzja o zbyciu aktywów nie została jeszcze podjęta przez Zarząd Emitenta. Nie ma zatem pewności, czy i ewentualnie, kiedy i na jakich warunkach taka decyzja zostanie podjęta w przyszłości.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz