Rodzina Tipo z bogatszym wyposażeniem: nowa gama Tipo „More”

29.01.2020, 10:56aktualizacja: 29.01.2020, 10:56

FCA Polska (1)
• Nowa gama Tipo „More” oferuje specjalne pakiety dla wszystkich wersji wyposażenia w cenie, która gwarantuje klientowi oszczędność nawet do 50%.
<p>
<p>• Dostępny w wersjach Street, Mirror, Lounge, S-Design i Sport, by spełnić oczekiwania klienteli zróżnicowanej pod względem wieku, stylu i potrzeb w zakresie mobilności.
<p>• W 2019 r. Fiat Tipo osiągnął rekordową sprzedaż poza Włochami, uzyskując najlepszy udział w rynku od momentu wprowadzenia na rynek, wynoszący 2,5%.

Na sukces kompaktowego Fiata Tipo mają niewątpliwie wpływ jego design, jakość, komfort i wszechstronność oraz charakter, który wyraźnie wyróżnia się w każdej jego wersji i zawsze jest wierny koncepcji „less is more”.

Jest to kluczowy element strategii funkcjonalnej rodziny Fiata, który został szczególnie doceniony i nagrodzony w całej Europie. W 2019 r., poza granicami Włoch, Tipo osiągnął najlepszy w historii udział w rynku na poziomie 2,5%. W Niemczech, został niedawno uznany przez niemieckie Towarzystwo Nadzoru Technicznego Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) oraz magazyn Auto Zeitung za najbardziej niezawodne auto po trzech latach użytkowania.

More is more

Dzisiaj, Fiat Tipo we wszystkich swoich odmianach jest po prostu „more”: bardziej sportowy w wersjach Sport i S-Design, bezpieczniejszy i bardziej komfortowy w wersji wyposażenia Lounge, bardziej technologiczny w wersji Mirror i bardziej stylowy w wersji Street. Każdy Fiat Tipo został wzbogacony w pakiety oferujące dodatkowe wyposażenie w atrakcyjnej cenie, dzięki którym klient może zaoszczędzić nawet do 50% ceny poszczególnych elementów.

Bardziej sportowy i komfortowy

Idealna równowaga między sportowym miejskim charakterem a stylem zachwyca już na pierwszy rzut oka. Wersje Tipo Sport i S-Design zostały wzbogacone o elementy takie, jak kontrastujący czarny dach i 18” dwukolorowe sportowe felgi aluminiowe oferowane przez Mopar®, markę FCA zajmującą się produktami i usługami posprzedażnymi dla wszystkich samochodów Grupy. Tipo Lounge „More” jest przeznaczony dla klientów poszukujących większego komfortu i bezpieczeństwa, oferując obecnie w standardzie przyciemniane szyby, reflektory ksenonowe i pakiet bezpieczeństwa.

Więcej technologii w przystępnej cenie

Przestronny i technologiczny, przeznaczony dla rodzin zainteresowanych łącznością ze światem, Tipo Mirror ma w standardzie przyciemniane szyby, automatyczną klimatyzację i tylne czujniki parkowania. Fiat Tipo Street skierowany jest natomiast do młodych ludzi oczekujących wyjątkowego komfortu bez kompromisów: bogatego wyposażenia i przystępnej ceny. Ta wersja wyposażenia jest teraz oferowana z czarną kolorystyką wnętrza, systemem UConnect™ z 5” ekranem dotykowym, kierownicą ze skóry z przyciskami i usługami UConnect™ live w standardzie.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 29.01.2020, 10:56