Export Portal zaprasza specjalistów importu i eksportu do panelu ekspertów w UE i Rosji

16.10.2019, 13:53aktualizacja: 16.10.2019, 13:53

Globalna platforma handlu B2B daje specjalistom możliwości nawiązywania kontaktów, dzielenia się opiniami i wywierania wpływu na zmiany poprzez rolę ambasadorów krajowych.

Glendale, Kalifornia, 16 października 2019 r. /PRNewswire/ - Startowi wersji beta wyczekiwanego, międzynarodowego węzła handlu B2B firmy Export Portal towarzyszy panel ekspertów handlu z UE i Rosji EP+, w którym przedstawiciele zasiądą jako ambasadorzy krajowi.

EP+ to innowacyjne podejście, które daje małym i średnim przedsiębiorstwom dostęp do wszystkiego, czego mogą potrzebować w międzynarodowym handlu w Rosji i Unii Europejskiej. Firma Export Portal wdrożyła nowe podejście do handlu MŚP w celu stawienia czoła specyficznym problemom, z którymi muszą się one mierzyć, jak na przykład wojny handlowe czy problemy z cyfryzacją. EP+ to międzynarodowa sieć, która zapewnia wsparcie miejscowym MŚP i rozumie ich wyzwania.

Członkowie sieci mają dostęp do wielu korzyści, w tym prowizja na bazie przychodu, wyrażanie potrzeb handlowych ojczyzn i wspieranie MŚP w kraju na drodze do globalizacji. W sieci EP+ każdy ma możliwość wspierania wzrostu gospodarczego i MŚP w swoim kraju.

„Dzięki EP+ specjaliści w zakresie handlu nie tylko mogą przyczynić się do wsparcia międzynarodowego handlu w UE i Rosji na poziomie oddolnym, ale mają także bezpośrednią styczność z najnowszymi technologiami w kraju – skomentowała Ally Spinu, główna dyrektor wykonawcza Export Portal. – Ambasadorzy krajowi w EP+ mogą wywierać wpływ na rewolucję e-handlu z importem i eksportem na Export Portal, tak w regionie, jak i na całym świecie” – dodała dyrektor.

Zainteresowani dodatkowymi informacjami na temat możliwości i zapisaniem się na ambasadora krajowego w Expert Portal proszeni są o odwiedzenie strony: https://www.exportportal.com/landing/country_ambassador.

O Export Portal i dyrektor Ally Spinu

Po osobistym doświadczeniu trudności w handlu międzynarodowym bizneswoman Ally Spinou założyła portal ExportPortal.com. Export Portal to cyfrowy rynek B2B, którego celem jest utworzenie kompleksowego, międzynarodowego węzła handlowego dla MŚP z wielu krajów. Oparta na własnej technologii blockchain platforma Export Portal na pierwszym miejscu stawia bezpieczeństwo, transparencję, wydajność kosztową i łatwość użycia. Partnerzy mogą bez wahania prowadzić sprzedaż, wymieniać się kontaktami i komunikować się z innymi zweryfikowanymi firmami i specjalistami z całego świata.

Więcej na temat platformy można dowiedzieć się na stronie: https://www.exportportal.com/learn_more

Porozmawiać na temat wizji i zainwestować w lepszy sposób prowadzenia handlu można na stronie: http://ec-b2b.com/

Dwuminutowe wyjaśnienie problemu, który rozwiązuje ExportPortal.com można znaleźć na stronie: https://www.youtube.com/watch?v=wUi0jB_MslA

Nadchodząca czwarta rewolucja przemysłowa i e-handel: wszystko sprowadza się do kupowania z zaufanych źródeł – Export Portal.

Źródło: Export Portal

Data publikacji 16.10.2019, 13:53