BitHarp rozpoczyna ofertę promocyjną na platformy wydobywcze

19.09.2019, 12:39aktualizacja: 19.09.2019, 12:39

WELLINGTON, Nowa Zelandia, 19 września 2019 r. /PRNewswire/ - Firma BitHarp (www.bitharp.com), przedsiębiorstwo z Nowej Zelandii zaangażowane w budowę wysokowydajnych platform wydobywczych, rozpoczęła atrakcyjną kampanię promocyjną 3 plus 1 obejmującą niedawno wprowadzone na rynek produkty Lyre Miner i Harp Miner. Oferta specjalna obowiązuje do 2 października. W ramach oferty każdy, kto kupi trzy jednostki otrzyma jedną platformę wydobywczą zupełnie za darmo.

Firma BitHarp zdobyła niedawno popularność przez oficjalne wprowadzenie na rynek dwóch wydajnych platform wydobywczych. W trakcie opracowywania platform firma skupiła się na wydajności produktu i jego rentowności dla użytkowników. Sprawdzające się w domu, biurze i centrum danych platformy pozwalają na wydobywanie Bitcoin, Litecoin, Ethereum i Dash. Tak Lyre Miner, jak i Harp Miner to bardzo potężne platformy, które zapewniają niespotykany poziom tzw. hash rate przy utrzymaniu relatywnie niskiego poziomu konsumpcji energii, jak widać poniżej.

Lyre Miner: 335 TH/s dla Bitcoin, 55 GH/s dla Litecoin, 14 GH/s dla Ethereum i 9 TH/s dla Dash przy zużyciu energii na poziomie 600 W.

Harp Miner: 2000 TH/s dla Bitcoin, 300 GH/s dla Litecoin, 75 GH/s dla Ethereum i 50 TH/s dla Dash przy zużyciu energii na poziomie 2400 W.

Jednym z głównych celów BitHarp było udostępnienie korzyści wynikających z wydobycia kryptowalut indywidualnym inwestorom bez uprzedniej wiedzy czy doświadczenia w wydobyciu. Oba produkty dostarczane są z uprzednią konfiguracją, co pozwala klientom na podłączenie się, wybranie waluty do wydobycia, wejścia na pole danych i rozpoczęcie wydobycia. Co więcej, produkty dają możliwość uzyskania znaczącego zwrotu z inwestycji w krótkim czasie.

„Z radością wprowadzamy nową ofertę promocyjną 3 plus 1. W BitHarp zawsze szukamy sposobów na zwiększenie zyskowności wydobycia dla naszych klientów – objaśnił przedstawiciel firmy BitHarp. – Do 2 października można nabyć cztery wysokowydajne platformy wydobywcze w cenie trzech” – dodał przedstawiciel.

Więcej na temat Lyre Miner i Harp Miner można znaleźć na stronie https://www.bitharp.com/.

O BitHarp

BitHarp to producent kryptowalut z Nowej Zelandii zajmujący się opracowywaniem najbardziej elastycznych i wysoce wydajnych platform wydobywczych w celu ułatwienia wydobycia i zwiększenia jego dochodowości dla inwestorów.

Źródło: BitHarp Group Limited

Data publikacji 19.09.2019, 12:39