Spółka The We Company ogłosi wyniki finansowe w roku obrotowym 2018 podczas telekonferencji

19.03.2019, 10:50aktualizacja: 19.03.2019, 10:50

NOWY JORK - (BUSINESS WIRE) - Spółka WeWork Companies Inc. („Spółka”), jako emitent 7,875% obligacji uprzywilejowanych wymagalnych w 2025 r. („Obligacje”), zorganizuje telekonferencję w poniedziałek 25 marca 2019 r. o godz. 17:00 czasu wschodniego (USA) na potrzeby kwalifikujących się uczestników w celu omówienia wyników finansowych w roku podatkowym 2018.

Obecni posiadacze i właściciele odsetek od obligacji, potencjalni nabywcy obligacji, którzy są kwalifikowanymi nabywcami instytucjonalnymi (zgodnie z definicją zawartą w art. 144A ustawy o papierach wartościowych z 1933 r.) lub osobami spoza USA (zgodnie z definicją zawartą w regulacji S uchwalonej na podstawie ustawy o papierach wartościowych z 1933 r.), analitykami rynku papierów wartościowych oraz instytucjami finansowymi o charakterze rynkowym mogą uzyskać dostęp do informacji o połączeniach konferencyjnych poprzez zarejestrowanie się na zabezpieczonej stronie internetowej Spółki investors.wework.com. Dodatkowe informacje na temat połączenia (w tym numer telefonu, jaki należy wybrać) będą dostępne na zabezpieczonej stronie internetowej.

Strony wnioskujące o dostęp do zabezpieczonej strony internetowej Spółki będą zobowiązane do złożenia określonych oświadczeń potwierdzających ich status jako posiadaczy lub właścicieli odsetek od obligacji, kwalifikowanych nabywców instytucjonalnych obligacji albo analityków papierów wartościowych lub animatorów rynku, a także do traktowania informacji zamieszczonych na zabezpieczonej stronie internetowej Spółki jako informacje poufne.

Wersja źródłowa komunikatu jest dostępna na stronie businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005848/en/

KONTAKT:

Dział relacji z inwestorami:

Aristaia Vasilakis

e-mail: Investor@wework.com

Dział relacji z mediami:

Dominic McMullan

e-mail: Press@wework.com

Źródło: WeWork Companies Inc.

Data publikacji 19.03.2019, 10:50
Źródło informacji Business Wire