Shoclef przedstawia zakupy na żywo na globalnym rynku

19.12.2018, 10:54aktualizacja: 19.12.2018, 10:54

Shoclef

SAN FRANCISCO, 18 grudnia 2018 r. /PRNewswire/ - Jedyna w swoim rodzaju mobilna platforma zakupowa Shoclef wprowadziła na rynek zakupową aplikację mobilną wcześniej tego roku. Po entuzjastycznej reakcji i pozyskaniu ponad 80 milionów aktywnych użytkowników w samej Azji firma wdrożyła całkowicie zmienioną wersję, w której aplikacja jest jeszcze łatwiejsza w użytku.

Co to Shoclef? Jest to niepowtarzalna platforma, która łączy klientów, selekcjonerów zakupów i przedsiębiorstwa. Najlepsze w aplikacji jest to, że można na niej zarabiać w trybie Go Live! Klienci i przedsiębiorstwa zarabiają na każdej minucie strumienia na żywo oglądanej przez obserwujących.

Co sprawia, że aplikacja jest tak popularna? Przede wszystkim innowacyjna koncepcja, która łączy handel detaliczny ze strumieniowym przekazywaniem treści na żywo. Dzięki temu Shoclef to nowy, interesujący gracz na rynku prac krótkoterminowych. Mając interakcję i autentyczność w samym centrum, aplikacja pozwala użytkownikom na kupowanie i sprzedawanie w ponad 150 000 miastach na świecie. Idąc o krok dalej, Shoclef zapewnia niedoścignioną przez inne aplikacje handlowe przejrzystość: użytkownicy robiący zakupy na żywo widzą prawdziwe produkty. Kto nie zamówił czegoś przez internet i nie rozczarował się dostarczonym produktem?

Ponadto podczas zakupów na żywo całe doświadczenie zakupowe odbywa się w czasie rzeczywistym. Selekcjonerzy zakupów chodzą do sklepów, a użytkownicy mogą z nimi rozmawiać, w czym sporo pomaga funkcja wysyłania wiadomości na żywo. Kolor płaszcza się nie podoba? Przydałyby się do tego botki? Nie ma problemu! Każdy użytkownik może z łatwością rozmawiać z selekcjonerem, wyrażać swoje życzenia i pytać o inne rozmiary bądź kolory. Aplikacja pozwala dosłownie na odwiedziny w sklepie z domowego zacisza. Aplikacja Shoclef pozwala na ułatwienie zakupów, które stają się przy tym źródłem jeszcze większej satysfakcji i przyjemności.

Z kolei dla przedsiębiorstw Shoclef to dobry portal pozwalający na zdobycie milionów użytkowników z całego świata. Zaprezentuj na żywo swoje produkty lub usługi, pochwyć obserwujących, zwiększ poziom sprzedaży i zdobądź nowych klientów – zupełnie za darmo. Aplikacja jest także świetną okazją do skontaktowania się z klientami i interakcji. Funkcja czatu umożliwia użytkownikom szybkie dzielenie się komentarzami, zapytania i przeprowadzanie transakcji. Zwiększ sprzedaż, jednocześnie zacieśniając relacje z klientami!

Shoclef z dumą tworzy zindywidualizowane doświadczenie zakupowe, które usuwa wszelkie wyzwania. Aplikacja jest dostępna do pobrania na urządzenia z systemami iOS i Android.

Dodatkowe informacje można znaleźć na stronie www.shoclef.net.

Źródło: Shoclef Inc.

KONTAKT: