Fundusz z Abu Dhabi uzgodnił ofertę wykupu z MINDOL

25.09.2018, 16:55aktualizacja: 25.09.2018, 16:55

„Połączenie subkultury i technologii blockchain”; premiera dostępnej na całym świecie gry walki online planowana na 2019 rok; światowe przesłuchania do hollywoodzkiej produkcji „TO DO & DIE”, której premiera jest planowana na 2020.

HONG KONG - (BUSINESS WIRE) - Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership (”AbuDhabi22”) i MINDOL HOLDINGS LIMITED (”MINDOL”) notowana na giełdzie Coinsuper w Hong Kongu (https://www.coinsuper.com) uzgodnili wykup przez AbuDhabi22 33% kryptowaluty MINDOL (MIN) (http://mindol.net) poprzez TOB.

Niniejsza informacja prasowa zawiera materiały multimedialne. Pełna wersja informacji znajduje się na stronie: https://www.businesswire.com/news/home/20180925005523/en/

Wzmocnienie strategicznego partnerstwa z MINDOL poprzez wdrożenie TOB. Obie spółki wybrały TOB jako element strategicznego podejścia do zakupu po stabilnych cenach, ponieważ oczekuje się, że planowana przez Abu Dhabi22 cena wykupu znacznie przekroczy ceny obowiązujące na giełdach.

Etap 1 TOB został już zakończony, i przystąpiono do Etapu 2 TOB przy zastosowaniu ceny zakupu.

Wizja spółki MINDOL na 2019 rok, przewiduje kapitalizację rynkową w granicach 20. miejsca (55. miejsce we wrześniu 2018 r.), przy obecności na giełdzie kryptowalut stanowiących równowartość ponad 2000 akcji. Na główną działalność spółki składa się „Połączenie subkultury i technologii blockchain” polegające na stworzeniu gry online z budżetem przekraczającym 150 milionów dolarów. Pierwszym krokiem jest stworzenie gry walki, której dystrybucję można prowadzić na całym świecie, wykorzystując postaci biorące udział w zawodach sponsorowanych przez MINDOL. Oczekiwane są widowiskowe walki na całym świecie, ponieważ będą one okazją do wygrania waluty MIN od przegranego. Ponadto, istnieje możliwość utworzenia portfela MINDOL (z którego można korzystać na smartfonie) do istniejących projektów, takich jak Influencer Vote, i gry online, która pojawi się w przyszłości. Nową strategią medialną jest również współuczestnictwo w produkcji różnych filmów i produkcja japońskich filmów anime. Ponadto, planowany jest patronat nad hollywoodzką produkcją pt. „TO DO & DIE”, do której zdjęcia będą realizowane w 2019 roku, a premiera jest planowana na 2020 r. Światowe przesłuchania do filmu „TO DO & DIE” zostaną przeprowadzone w 2019 r. Ich uczestnicy mają szanse wystąpić w filmie. Wybrani artyści będą uczestniczyć w zdjęciach do filmu realizowanych w Japonii. Szczegóły zostaną podane w terminie późniejszym. Za kierownictwo produkcji filmu „TO DO & DIE” opowiadają wytwórnie PAN Entertainment i SKY INFINITY GROUP, a producentem jest Jay Kim. Za sprzedaż odpowiadają spółki LOTUS Entertainment i Number 11 Films. Film jest hollywoodzką produkcją o doborowej obsadzie, realizowaną przez zespoły z Hollywood i Japonii.

Cena i okres zakupu:

Cena zakupu 2.69USD (TOB ETAP2) ~5.86USD (TOB ETAP5)

Numer referencyjny 1: Cena sprzedaży tokenów 0,45 USD

Numer referencyjny 2: Cena początkowa 0,54 USD

Okres realizacji: Kolejno od 10 dni po przeprowadzeniu TOB.

Wymogi dla uczestników: Dostęp dla posiadaczy kryptowaluty MIN (MINDOL) o wartości 3000 MIN na giełdzie Coinsuper w chwili zgłoszenia.

Szczegółowe informacje dotyczące warunków i celów zakupu znajdują się na stronie http://mindol.net

Wersja źródłowa dostępna na stronie businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180925005523/en/

Źródło: MINDOL HOLDINGS LIMITED

KONTAKT: