Trzeci rok z rzędu Jeep Wrangler wygrywa w konkursie „Auto Bild allrad"

24.04.2018, 12:10aktualizacja: 24.04.2018, 12:10

Jeep Wrangler
Trzeci rok z rzędu Jeep Wrangler został uznany najlepszy samochód w kategorii „Samochód off-roadowy i SUV w przedziale cenowym od 30 000 do 50 000 euro”. Ten zaszczytny tytuł przyznali czytelnicy niemieckiego magazynu „Auto Bild allrad".

Czytelnicy specjalistycznego niemieckiego magazynu „Auto Bild allrad" poświęconego SUV-om i samochodom 4×4, uznali Jeepa® Wranglera za najlepszy samochód w kategorii „Samochód off-roadowy i SUV w przedziale cenowym od 30 000 do 50 000 euro”.

Ponadto, podobnie jak w zeszłorocznym głosowaniu, Wrangler został uznany za trzeci najlepszy „Samochód terenowy i SUV" w kategorii ogólnej, zaraz za znanymi modelami niemieckich producentów samochodów klasy Premium.

Dowodzi to, że kultowy Wrangler, uważany za prawdziwego następcę modelu 1941 Willys-Overland MB, pierwszej terenówki 4x4, nadal przyciąga entuzjastów SUV-ów i miłośników off-roadowej jazdy, reprezentując wartości, do jakich przywiązują oni dużą wagę, jak wolność, autentyczność i wyjątkowość.

Nagroda ta podkreśliła, już trzeci rok z rzędu, uznanie czytelników niemieckiego magazynu dla niezrównanych osiągów Wranglera zarówno na drodze, jak i na bezdrożach.

W organizowanym corocznie konkursie „Auto Bild allrad”, czytelnicy głosują na swoje ulubione samochody. W tym roku w konkursie wzięło udział w sumie 219 modeli startujących w 10 kategoriach.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 24.04.2018, 12:10