BOC Group prezentuje nową wersję ADONIS NP 5.5: Wyznaczamy nowe trendy w modelowaniu procesów

23.04.2018, 16:41aktualizacja: 23.04.2018, 16:41

WARSZAWA, Polska - (BUSINESS WIRE) - BOC Group z radością przedstawia Państwu najnowszą wersję swojego pakietu do BPM ADONIS. Rewolucyjny SmartHover, który znacznie poprawia i ułatwia korzystanie z całego narzędzia, jest tylko jedną z wielu wspaniałych funkcji, jakie oferuje ADONIS NP 5.5.

Wraz z każdą nową wersją swoich narzędzi, BOC Group stara się uczyć i rozwijać dzięki swoim doświadczeniom z ponad 1000 klientów na całym świecie, aby móc dostosować swoje narzędzia jak najlepiej, odpowiadając na potrzeby klientów i przypadkom użycia. Tym razem BOC Group zwieńczyła swoje doświadczenia wydaniem nowego systemu ADONIS NP 5.5.

Dla Tobiasa Rauscha, menedżera produktu ADONIS, SmartHover - flagowa funkcja najnowszej edycji - jest absolutnie niezbędny do modelowania procesów dzisiaj: "SmartHover towarzyszy krok po kroku projektantom BPMN w modelowaniu swoich procesów biznesowych od zera. To nie tylko ułatwia modelowanie procesów, ale także zajmuje zaledwie kilka minut. Ponadto SmartHover zapewnia szybki dostęp do ważnych funkcji, takich jak sprawdzanie poprawności, tworzenie powiązań itp. SmartHover zapewnia po prostu doskonały pakiet wielu użytecznych i cennych funkcji połączonych w jedną funkcję".

Co więcej, ta najnowocześniejsza edycja zawiera dodatkowo nowe funkcje, takie jak zupełnie nowy moduł dodatkowy do kontroli dokumentów, zapewniający kontrolę przepływu pracy i wydawanie dokumentów oraz automatyczną archiwizację.

Bardziej szczegółowy wgląd we wszystkie najnowsze funkcje systemu ADONIS dostępny jest na stronie internetowej BOC Group.

BOC Group poleca wszystkim zainteresowanym wypróbowanie ADONIS NP 5.5 samemu za pomocą 30-dniowego bezpłatnego abonamentu lub zaplanowanie bezpłatnej demonstracji narzędzia u jednego z naszych konsultantów.

O BOC Group

BOC Group rozwija oprogramowanie i usługi dla efektywnego i szerokiego zarządzania wszystkimi możliwościami i zasobami w Twojej organizacji. Firma kładzie duży nacisk na poprawę zarządzania procesami i architektury korporacyjnej, a także ułatwia lepsze zarządzanie i zgodność.

Do globalnych klientów ADONIS należą między innymi Airbus, Allianz, Emerson, Generali, Hilti, Rewe i Telefonica.

Dostarczamy nasze produkty i usługi dzięki naszym 200 pracownikom w Atenach, Berlinie, Dublinie, Madrycie, Paryżu, Wiedniu, Warszawie i Winterthur oraz ponad 90 partnerom na całym świecie.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180423005039/pl/

Źródło: BOC Group

KONTAKT:

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.

Zbigniew Misiak

Senior Consultant