LC WAIKIKI prezentuje kolekcję wiosna-lato 2018

21.03.2018, 12:17aktualizacja: 21.03.2018, 12:17

Porywająca kolekcja odzieży damskiej od LC Waikiki.

Stambuł, 20 marca 2018 r./PRNewswire/ - Firma LC Waikiki łączy najważniejsze elementy sezonu. W sezonie wiosna-lato 2018 kolekcje "Luxe Utility", "Casual Friday", "Shiny Sport", "90's Glam", "Retro Marine", "Into The Wild" i "Nature Calls" dają paniom sposobność do zaprezentowania swojego stylu w najlepszym jego wydaniu. W kolekcji "Luxe Utility" wzory khaki i różne odcienie niebieskiego łączą się z różnymi wzorami w kratkę, detalami z koralików oraz elementami z siatki i metalicznymi nadrukami, dżersejem czy dżinsem. Kolekcja "Casual Friday", nawiązująca do swobody, z jaką kojarzony jest piątek, doczekała się nowej interpretacji dzięki połączeniu klasycznej i zawsze modnej kratki z kolorem bordowym, a elementy sznurowane i paski nadają kolekcji bardziej nowoczesny charakter.

Logo: http://mma.prnewswire.com/media/610113/LC_Waikiki_Logo.jpg

Zdjęcie: https://mma.prnewswire.com/media/655877/LC_Waikiki_Spring_Summer_Womens_2018.jpg

Zdjęcie: https://mma.prnewswire.com/media/655878/LC_Waikiki_Spring_Summer_Womens.jpg

Zdjęcie: https://mma.prnewswire.com/media/655879/LC_Waikiki_Spring_Summer_Mens.jpg

Zdjęcie: https://mma.prnewswire.com/media/655880/LC_Waikiki_Spring_Summer_Mens_2018.jpg

Kolorowa kolekcja odzieży męskiej od LC Waikiki

Kolekcja odzieży męskiej od LC Waikiki na sezon wiosna-lato 2018 ukazuje energię barw, a poprzeczne paski nadają charyzmatyczną sylwetkę - są to bardzo ważne trendy w tym sezonie z przesunięciem akcentu w kierunku dyskretnej grafiki ze sloganami. Wzór kamuflażu przybiera różne formy, co nadaje odzieży wygodny i praktyczny wygląd zaprojektowany z myślą o przedefiniowaniu przyszłości. Efektowne elementy graficzne w militarnym stylu znalazły odważne zastosowanie w bojówkach, które połączono ze swetrami na zamek i długimi T-shirtami. Motywami zaprojektowanymi z myślą o niezłomnych buntownikach są kurtki motocyklowe z dżinsu i męskie spodnie typu jogger. Kolor różowy będący symbolem delikatności został połączony z symbolizującym dominację antracytem. W ofercie znajdą się nadruki w różnych wzorach oraz odzież oversize.

LC Waikiki

LC Waikiki powstała w roku 1988 i od 1997 roku prowadzi działalność pod nazwą LC Waikiki Magazacilik. Misję LC Waikiki odzwierciedla motto "każdy zasługuje na to, aby ubierać się dobrze" oraz koncepcji "przystępnej mody". LC Waikiki rozwija swoją działalność od 30 lat zarówno na terenie Turcji, jak i poza jej granicami. Będąc wiodącym sprzedawcą detalicznym odzieży, LC Waikiki dysponuje ponad 840 sklepami i zatrudnia ok. 42 tys. pracowników w 38 krajach.

Źródło: LC Waikiki

KONTAKT: