Zdrowie i styl życia

Kongres OSOZ 2018. Koordynacja i personalizacja opieki zdrowotnej w czasach nowych technologii

13.03.2018, 14:17aktualizacja: 13.03.2018, 14:17

Kongres OSOZ (3)
Zapraszamy do udziału w XXIII Międzynarodowym Kongresie OSOZ „Koordynowana i personalizowana opieka zdrowotna”, 24 kwietnia 2018 roku w Katowicach. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Kongres OSOZ to jedno z najważniejszych wydarzeń w Europie Środkowo-Wschodniej prezentujące aktualne zagadnienia innowacyjnej ochrony zdrowia. Tegoroczna edycja skupi się na najważniejszych wyzwaniach dla polskiego rynku zdrowia: koordynacji opieki zdrowotnej, e-recepcie, bezpieczeństwie danych (RODO), e-dokumentacji medycznej, centralnych projektach cyfryzacji sektora.

W wydarzeniu weźmie udział 1000 gości, w tym przedstawiciele środowiska medycznego, farmaceutycznego oraz organizacji rynku ochrony zdrowia, politycy, naukowcy, lekarze i pielęgniarki, diagności laboratoryjni, menedżerowie placówek medycznych, pacjenci, firmy działające w sektorze, studenci uczelni medycznych.

W sesji inauguracyjnej wezmą udział m.in. wiceminister zdrowia Janusz Cieszyński oraz przedstawiciel Komisji Europejskiej Horst Krämer. Specjalny film zaprezentuje koncepcję koordynacji opieki zdrowotnej.

Kongres OSOZ to:

- Ponad 40 prelekcji ekspertów z Polski i zagranicy.

- 1000 uczestników w nowoczesnym Międzynarodowym Centrum Kongresowym.

- 6 sesji tematycznych: lekarz, farmaceuta, pielęgniarka i położna, diagnosta laboratoryjny, pacjent w koordynowanej i personalizowanej ochronie zdrowia oraz bezpieczeństwo danych medycznych.

- Strefa Nauki - wystawa innowacji dla ochrony zdrowia z udziałem m.in. polskich start-upów.

- Uroczysta Gala Liderów Ochrony Zdrowia oraz koncert w siedzibie Narodowej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia w Katowicach.

Harmonogram oraz bezpłatna rejestracja na Kongres i Galę Liderów: www.osoz.pl/kongresOSOZ

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 13.03.2018, 14:17