Cofound.it podaje do wiadomości zespoły biorące udział w nadchodzącym wydarzeniu crowdsale na żywo

23.11.2017, 16:58aktualizacja: 23.11.2017, 16:58

Sześć startupów weźmie udział w finale zorganizowanym przez firmę Cofound.it.

Lublana, Słowenia, 23 listopada 2017 r. /PRNewswire/ - Firma Cofound.it, wiodąca platforma szkoleniowa dla najbardziej obiecujących startupów zajmujących się technologią blockchain, podała do wiadomości nazwy sześciu startupów wytypowanych przez społeczność do udziału w finale zorganizowanym przez firmę. Startupy wezmą udział w wydarzeniu crowdsale na żywo, które odbędzie się w Lublanie, stolicy Słowenii, dnia 30 listopada. Towarzyszyć im będą członkowie Cofound.it Priority Pass i inni fani. Każdy zespół będzie miał na celu zgromadzenie co najmniej 400 000 dolarów w okresie 30-godzinnej wyprzedaży typu crowdsale, w której będą brali wyłącznie członkowie Priority Pass.

W finale wyprzedaży weźmie udział następujących sześć zespołów:

- Datafund, platforma prywatności danych indywidualnych;

- ENTX, platforma niezależnej waluacji rynkowej zasobów cyfrowych;

- Aversafe, platforma walidacji uprawnień;

- Legacy, platforma inteligentnych testamentów i cyfrowa kapsuła czasu;

- Media Sifter, platforma agregacji wiadomości;

- UNICO, platforma cyfrowego niedoboru.

"Zespoły są pierwszymi objętymi programem crowdsale typu seed organizowanym przez Cofound.it. Wsparcie ze strony naszych członków Priority Pass we wczesnym etapie seed jest kluczowe. Ponieważ zespoły są we wczesnych fazach rozwoju, członkowie Priority Pass firmy Cofound.it biorący udział w wyprzedaży otrzymają 100% bonus w Ethereum na swoich funduszach" - wyjaśnił David Prais, dyrektor programu seed w firmie Cofound.it.

W trakcie wydarzenia członkowie Priority Pass będą mogli wziąć udział w wyprzedaży typu seed swoich ulubionych startupów, tym samym wspierając je w tworzeniu zespołów i produktów w przygotowaniu przed publicznymi wyprzedażami crowdsale.

Bezpłatne wejściówki na wydarzenie dostępne są wyłącznie w społeczności Priority Pass. Wydarzenie będzie także przekazywane strumieniowo i udostępnione całemu gronu zainteresowanych technologią blockchain na świecie.

Wyprzedaż Cofound.it rozpocznie się 30 listopada o 10:00 czasu środkowoeuropejskiego i zakończy się 1 grudnia o 16:00.

Więcej informacji na temat wydarzenia i zespołów można znaleźć na stronie cofound.it/playoffs.

O Cofound.it:

Cofound.it to platforma łącząca fanów z zespołami rozwijającymi się w kierunku działalności w zakresie technologii blockchain. Intensywny program szkoleniowy firmy Cofound.it zapewnia dobre przygotowanie dla zespołów, które startują w wyprzedaży. Zespoły dysponują solidnymi biznesplanami, mają dostęp do społeczności zwolenników i posiadają plany wykonawcze zgodne z wymaganiami. Program Cofound.it Seed dostosowany jest do wymagań startupów w zakresie technologii blockchain we wczesnych stadiach. Zespoły mogą pozyskać potwierdzenie wykonalności i inwestycje w małej wyprzedaży, która pozwala na rozwijanie projektu przed wyprzedażą crowdsale na dużą skalę.

Źródło: Cofound.it

KONTAKT: